Cursus Crypto en Trading Academy van Madelon Vos – review

Bitcoin cursus

Online geld verdienen tijdens het reizen, hoe doen wij dat eigenlijk? Één van de manieren om online geld te verdienen is handelen in cryptocurrencies. Met de cursus Crypto en Trading Academy van Madelon Vos leer je binnen enkele uren de basis van handelen in crypto.

Voordat wij aan ons grote avontuur begonnen had ik al interesse in crypto maar rommelde maar wat aan. Ik verdiepte me veel in gratis content maar had al snel door dat het slimmer was om een crypto cursus te volgen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik content tegen van Madelon Vos die mij erg aansprak en ontdekte dat zij ook een cursus heeft gemaakt over crypto en hoe je met crypto kunt handelen.

Haar cursus leek mij erg interessant en ik besloot, uiteraard na overleg met mijn vrouw, om haar cursus Crypto en Trading Academy te volgen. 

Benieuwd wat de crypto cursus precies inhoud, wie Madelon Vos is en wat het mij heeft opgeleverd? Lees dan snel verder.

Wat is de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

De crypto en Trading Academy van Madelon Vos is een laagdrempelige cursus over crypto. De cursus is opgedeeld in twee delen en in meerdere overzichtelijke modules en bevatten elk meerdere video’s.

Madelon Vos legt in de cursus uit wat crypto eigenlijk is en dan vooral wat bitcoin precies is, hoe het werkt en hoe je veilig met crypto kunt handelen. Ondanks dat ze laagdrempelig zijn, zijn de cursussen ook geschikt voor de iets gevorderde mensen.

Op het moment dat jij de cursus gaat volgen, krijg jij je leven lang toegang tot de cursus en kan je de video’s zo vaak terug kijken als je zelf wilt. 

De cursus is op een laptop of desktop te volgen via de browser en op je smartphone via de gratis app Huddle. Ideaal zo kan je de crypto cursus overal waar je bent volgen.

De academy bestaat zoals ik al zei uit twee delen. Het eerste deel heet; Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. Het tweede deel heet; Cursus Traden met behulp van Technische Analyse. Met dit pakket ben je in één keer klaar en weet je zeker dat je helemaal up-to-date bent qua crypto en traden.

In 11 modules met in totaal maar liefst 36 video’s wordt er ingegaan op bitcoin, andere cryptocurrencies en het traden met crypto. Bij deze academy krijg je als extra bonus ook nog 60 dagen lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Wat de MoneyTalks Community precies is lees je iets verderop in dit artikel.

Crypto cursus Madelon Vos op smartphone

Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

Madelon Vos behandeld in dit gedeelte van de cursus alle basis onderdelen over bitcoin. De cursus bestaat uit 6 modules met in totaal 15 video’s. 

Na het doorlopen van deze crypto cursus weet jij hoe crypto werkt en hoe jij je eerste (deel) bitcoin of altcoin koopt. Maar ook hoe je crypto veilig bewaard op een ledger wallet. Ik hoor je nu denken wat is een ledger wallet? Ook dat legt Madelon Vos uit in deze basis crypto cursus.

Inhoud overzicht van Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

Je leert hier de basiskennis over onder andere blockchain, wat bitcoin is, hoe bitcoin precies werkt en hoe je kunt handelen en investeren. Maar ze vertelt ook over wat exchanges zoals onder andere Bitvavo zijn, wat je ermee kunt doen, waar je op moet letten en vooral ook hoe je cryptocurrency veilig bewaard.

Ga voorbereid aan de slag en maak alvast een account aan op bitvavo en betaal de eerste week geen handels kosten.

Introductie

Module 1 bestaat uit 4 video’s en het duurt ongeveer 50 minuten om deze module af te ronden. In deze introductie legt Madelon Vos uit wat bitcoin is, wat je er mee kan doen en welke soorten cryptocurrencies er zijn.

Bitcoin en Cryptocurrencies

Module 2 bestaat uit 6 video’s met een totale lengte van 73 minuten. In dit gedeelte van de cursus leer je hoe je crypto kunt kopen en verkopen bij een exchange en een broker, hoe je bitcoin kunt versturen en hoe je jouw crypto veilig kan bewaren.

Blockchain

Module 3 heeft 2 video’s maar is niet minder belangrijk. In 18 minuten wordt de werking van een bitcoin transactie en de blockchain uitgelegd.

Mining

Module 4 bevat 1 video en deze gaat over mining. Madelon Vos verteld in 11 minuten wat crypto mining eigenlijk is?

Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

Module 5 heeft één video van 16 minuten, hierin wordt verteld hoe je geld kan verdienen met bitcoin en andere cryptomunten.

Investeren en afsluiting

Module 6 is de laatste module van deze cursus en heeft ook één video deze is iets korter en duurt 9 minuten. Veel media zeggen dat bitcoin dood is, is het dan wel slim om bitcoin te kopen? Daar kom je in deze video achter.

best verkochte crypto cursus madelon vos

Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Wil jij weten hoe je moet traden met crypto? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Madelon Vos gaat in deze speciale crypto trading cursus uitgebreid in op alles wat je moet weten om succesvol te kunnen traden.

Hoe lees je een grafiek? Wat is een candle? Wat is fibonacci? Hoe ga je long of short? Op deze en tal van andere vragen krijg je antwoord in deze online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

Inhoud overzicht van de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Madelon Vos legt in deze video’s uit hoe je een technische analyse maakt die je kan gebruiken om te traden. Maar ook welke tools je daarbij nodig hebt en hoe je die gebruikt.

Introductie

De eerste module van deze cursus bevat 3 video’s met een totale lengte van 24 minuten waarin Madelon Vos uitlegt wat je kan verwachten en hoe je goed van start gaat.

Grafiek

In module 2 worden de verschillende soorten grafieken, exchanges en candles in 3 video’s besproken. Deze module duurt 31 minuten.

Koersbewegingen

Module 3 heeft 3 korte video’s van in totaal 16 minuten waarin onder andere steun en weerstandslijnen worden getekend en er wordt uitgelegd wat long en short betekent.

Tools

Module 4 bevat 10 video’s en is het meest uitgebreid van deze crypto trading cursus. Je leert hier in 133 minuten alles over patronen, indicatoren, fibonacci, RSI, bollinger bands en vele andere trading tools.

De toolset van Madelon Vos

Module 5 is de laatste module van deze cursus en bevat 2 video’s met een totale lengte van 35 minuten. Hierin legt ze uit welke toolset volgens haar het belangrijkste is.

Crypto cursus madelon vos op laptop

Alle voordelen op een rij

Hieronder heb ik alle voordelen van deze academy op een rij gezet.

  • Je leert alle basics van bitcoin en cryptocurrencies
  • Je leert hoe je bitcoin en cryptocurrencies veilig aanschaft, verkoopt, verstuurt en bewaart
  • Het is één complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden
  • Je leert manieren om geld te verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Je leert hoe je moet starten met traden/handelen & grafieken lezen
  • Je krijgt 60 dagen gratis MoneyTalks Community lidmaatschap
  • In de community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten
  • Je profiteert van de crypto- en trading kennis van meerdere experts

Dit is voor mij echt een super waardevolle cursus gebleken. Ik heb dankzij deze crypto cursus van Madelon Vos veel geleerd over de basis van bitcoin en andere cryptocurrencies en het traden met technische analyses.

Crypto & Trading Academy

Start vandaag en profiteer van de vele voordelen en ontvang 60 dagen gratis toegang tot de Moneytalks Community

Klik hier en profiteer meteen van alle voordelen

Wat is de Moneytalks Community?

Madelon Vos heeft naast haar crypto cursus ook een eigen community opgezet waar je vragen kunt stellen aan haar of aan één van de experts. Ik ben zelf ook lid van deze community en heb gemerkt dat geen enkele vraag als “dom” bestempeld wordt. Je wordt er zelfs uitgedaagd om zoveel mogelijk vragen te stellen. 

Iedereen is ontzettend aardig en ik heb weinig vijandelijkheid ervaren. Dit maakt het dat je je al snel thuis voelt in deze snel groeiende community. Tijdens de laatste dip heb ik gemerkt hoe fijn het is om met gelijkgestemden in een groep te zitten. Iedereen mag zijn verhaal doen en zijn mening geven.

In de moneytalks community wordt niet alleen over bitcoin gesproken maar ook over altcoins, vastgoed, edelmetalen, de beurs en nog een aantal andere onderwerpen. Voor elk onderwerp zijn er één of meerdere experts aanwezig die jouw vragen doorgaans binnen 24 uur beantwoorden.

Er worden door de experts wekelijks meerdere technische analyses gedeeld maar je kan ook jouw technische analyse laten beoordelen. Zo weet je of dat je het analyseren een beetje onder de knie hebt. 

Moneytalks community madelon vos

Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat Madelon Vos zelf wat mij betreft niet vaak genoeg actief is in deze community. Ik begrijp dat ze ook veel andere projecten heeft maar het is en blijft haar community. Gelukkig zijn er wel veel experts aanwezig die haar afwezigheid goed maken en jou voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is financieel expert en gespecialiseerd in cryptocurrency. Sinds 2013 is ze actief in de financiële wereld. Ze is begonnen met het schrijven van columns en later was ze te zien op RTL4 en Videoland.

Madelon Vos was ook drie jaar op de radio te beluisteren met de podcast Cryptocast op BNR Nieuwsradio. Naast dit alles heeft ze ook nog op de Hogeschool van Amsterdam het vak Technische Analyse gedoceerd.

Tegenwoordig gebruikt ze die ervaring om haar eigen content te maken op YouTube zoals; Madelon Navigeert en Madelon Praat. Ze heeft daar 93000 volgers. In 2021 won Madelon Vos de Dutch Blockchain Awards in de categorie Impactful Person Award.

Ondanks of juist dankzij haar jonge leeftijd, heeft Madelon Vos uitgebreide kennis van crypto en de financiële wereld daar omheen. Hierdoor is haar cursus een waardevolle asset.

Review en mijn ervaring met de Crypto & Trading Acadamy van Madelon Vos

Voordat ik aan de cursus van Madelon Vos begon, probeerde ik al wel wat te handelen met cryptomunten. Door mijn gebrek aan kennis wilde dit niet heel erg lukken en bleef het eigenlijk alleen maar bij investeren voor later.

Daar is op zich niets mis mee natuurlijk maar ik wilde graag proberen om een aantal vanlife kosten terug te verdienen en dat is met behulp van deze crypto cursus van Madelon Vos gelukt.

De video’s zijn over het algemeen makkelijk te volgen maar soms wel een beetje saai. De editing van de video’s is niet super professioneel gedaan maar is voor mij niet storend. Het gaat om de inhoud, niet om hoe fancy de video’s eruit zien en de inhoud is wat mij betreft prima in orde.

Madelon Vos gebruikt (praktijk) voorbeelden om dingen uit te leggen en deelt geregeld haar eigen scherm om bijvoorbeeld grafieken te laten zien. Hierdoor wordt alles nog duidelijker gemaakt.

crypto cursus madelon vos aan het water

Hoe de crypto cursus van Madelon Vos mij geholpen heeft.

Dankzij de makkelijk te begrijpen video’s die Madelon Vos gemaakt heeft voor deze cursus is mijn kennis over crypto en het traden in crypto enorm gegroeid. Ik voel me nu zekerder over de trades die ik maak en in de moneytalks community lees ik bijna dagelijks waardevolle informatie die mij helpen bij het traden.

Nadat ik de Crypto & Trading acadamy cursus had afgerond maakte ik al snel mijn eerste winstgevende trade. Uiteraard ben ik begonnen met kleine bedragen en deed ik dat met geld dat we konden missen. Ook dat is iets wat je leert in deze cursus.

Ik moet nog heel veel oefenen om een echte trader te worden maar dankzij de moneytalks community en de cursus die altijd terug te kijken is, heb ik er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Crypto & Trading Academy

Start vandaag en profiteer van de vele voordelen en ontvang 60 dagen gratis toegang tot de Moneytalks Community

Klik hier en profiteer meteen van alle voordelen

Ben je nog niet overtuigd of dat dit de cursus is die jij zoekt? Vraag dan hier de korte,gratis crypto cursusvan Madelon Vos aan. Of volg de hele crypto cursus gratisdoor middel van het STAP-budget.

Heb je een vraag over de crypto cursus van Madelon Vos of heb jij de cursus al gevolgd en wil jij jouw mening delen? Plaats dan hieronder een comment.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *